Mahdollisuus nuorille: ilmoittaudu Euroopan nuorten parlamentin alueellisiin istuntoihin 9.10 mennessä

Oletko noin 16-19-vuotias, kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista, kansainvälisyydestä, haluat saada uusia ystäviä tai päästä kehittämään kielitaitoasi?

European Youth Parliament Finland – EYP Finland Ry järjestää alueellisia istuntoja, joissa pohditaan ajankohtaisia eurooppalaisia kysymyksiä pienryhmissä ja lopulta esitetään lopputulos muille osallistujille. Istuntojen kieli on englanti.

Voit ilmoittautua yksin tai maksimissaan neljän hengen ryhmänä. Jos olet lukiossa tai ammattioppilaitoksessa, esimerkiksi kurssikavereista voi saada seuraa. Voit myös ilmoittautua vaikka et tällä hetkellä opiskelisi missään. Ilmoittautuminen tapahtuu oheisen linkin kautta: https://goo.gl/forms/mraj4fWDw0vqaVSM2

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 9.10.2016

(Visited 50 times, 1 visits today)
Follow by Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bookmark the permalink.