Rahoitus: Itämeren alueen ohjelma

Hae kansainvälisen hankkeen valmistelurahaa!
Siemenrahoitustukea voivat hakea esivalmisteluvaiheessa olevat projektit, jotka ovat soveltuvia hakemaan varsinaista projektirahoitusta mistä tahansa Itämeren alueen rahoitusohjelmasta. Siemenrahoitushankkeen sisällön tulee olla EU:n Itämeristrategian (EUSBSR) politiikkalinjausten tavoitteiden tai horisontaalisten toimien mukainen. Siemenrahoitushaku aukeaa 28. syyskuuta 2016 ja hakemukset tulee lähettää 11. marraskuuta mennessä hankkeen kannalta relevantille PA/HA-koordinaattorille esitarkastukseen. Lisätietoja Itämeren alueen ohjelman www-sivuilta

Hankekumppaneiden löytämiseksi ja hankeideoiden vaihtamiseksi liity LinkedIn -ryhmään “Partner search – Interreg Baltic Sea Region Programme”

Tietoa jo aiemmin rahoitetuista Itämeren alueen ohjelman hankkeista  TÄÄLTÄ

EU:n Itämeri-strategian sidosryhmätilaisuus Lappeenrannassa 5.10.
Lappeenrannassa järjestetään 5.10. EU:n Itämeren alueen strategian sidosryhmätilaisuus ja hankerahoitusinfo, joka tuo paikalle mm. Suomen Itämeri-suurlähettilään Erja Tikan sekä eri rahoitusohjelmien edustajia. Tilaisuudessa kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja rahoitusohjelmien esittelyjä sekä lisäksi on mahdollista konsultoida rahoitusohjelmien edustajia. Tilaisuuden ohjelma on julkaistu ja ilmoittautuminen alkanut Centrum Balticumin sivuilla.

(Visited 42 times, 1 visits today)
Follow by Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bookmark the permalink.