Info-tilaisuus EU-uramahdollisuuksista

EU:n henkilöstövalintatoimiston EPSO:n pääjohtaja David Bearfield vierailee Suomessa syyskuussa. Tällöin on ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla EU:n henkilöstövalintatoimiston johtajalta EU-uranäkymistä ja hakuprosessista.

Keskiviikkona 14.9. järjestetään kaksi samansisältöistä infotilaisuutta. David Bearfied kertoo kaikille kiinnostuneille EU-urapoluista ja rekrytoitumisprosessista, minkä lisäksi Lotta Nymann-Lindegren Suomen pysyvästä EU-edustustosta kertoo EU:n tarjoamista harjoittelumahdollisuuksista.

Aamupäivällä infoa voi tulla kuuntelemaan Aalto-yliopistolle ja iltapäivällä Hankenille seuraavan aikataulun mukaisesti: 10-11.30 Aalto University (Sali U 1, Otakaari 1 M, Espoo) linkki ilmoittautumiseen: https://alumninet.aalto.fi/Portal/Public/Event/Apply.aspx?EventID=607 14-15.30

Hanken School of Economics (juhlasali, Arkadiankatu 22, Helsinki) linkki ilmoittautumiseen: https://www.hankennetwork.fi/Portal/Public/Event/Apply.aspx?EventID=1160&AcceptsCookies=yes

Euroopan unioni työllistää yli 40 000 henkilöä, joiden joukossa on runsaat tuhat suomalaista kaikilla tasoilla avustavista tehtävistä johtajiin. EU-uraa on mahdollista tehdä eri sektoreilla – unionin palvelukseen tarvitaan muun muassa tulkkeja, tuomareita, rahoitusalan ja tarkastuksen asiantuntijoita, ympäristö-, maatalous-, kauppa- ja kehitysosaajia. Tarjolla on tehtäviä viestinnästä säädös- ja politiikkavalmisteluun.

(Visited 39 times, 1 visits today)
Follow by Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bookmark the permalink.