ENI CBC –ohjelmien tämänhetkinen tilanne

ENI CBC –ohjelmien toteuttamiseen liittyvät rahoitussopimukset EU-komission, Venäjän ja jäsenmaiden välillä ovat edelleenkin kesken. Neuvottelut jatkuvat vielä syksyn aikana useassa vaiheessa. Tämän hetkinen paras arvaus ohjelmien käynnistymisestä, että haut avautuisivat vuodenvaihteen tietämillä. Virallista tietoa asiasta ei ole olemassa.

Karelia ENI CBC-ohjelman haku tulee olemaan auki 2 kk. Haku tulee olemaan 2-vaiheinen, jolloin 1.vaiheessa toimitetaan vain lyhyt hankekuvaus, minkä perusteella valintakomitea valitsee ne hankkeet, joilta pyydetään täydelliset hakemukset. Vaikka ENI-ohjelmien käynnistymisajasta ei ole tarkkaa tietoa, hankkeita valmistellaan jo parhaillaan.

ENI CBC-ohjelma-asiakirjat

Lisätietoja:

Soile Juuti, ohjelmapäällikkö
Pohjois-Savon liitto
p. 044 7142637

NEST-keskus

 

(Visited 63 times, 1 visits today)
Follow by Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bookmark the permalink.